Uh... uspela vsaj do racunalnika priti

OK, se moj povzetek o dogajanju na Jadranski magistrali. Slikice se sledijo, pa malo vec koze je na njih, ker se Muma lazje slece kot pa jaz
Z Djamalijem in Mumo je bila pot ful zanimiva in vsa cast obema, ker sta imela res živce z mano, predvsem na zacetku, ko sem mislila, da me bo vrocina ubila!!! Obup mi je bil pisan na oceh!!!

Fanta hvala vama
Ko se je shladilo je postala voznja znosnejsa in midva sva fajn nadaljevala. Motozbor - pot do kampa in po kampu katastrofa

ampak je blo vredno, ker je potem koncno sledila HRANA in PIVO!!!
Nedelja je bila fenomenalna... bla sma ta prava turista in kr sredi Splita zajtrk, ki bi lahko bil ze kr kosilo... Sej vem, da sem jaz kriva

ce pa je zjutraj tolk pasalo spati, pa se ta pravo uspavanko sem mela

(Sory, ampak nisem se mogla zadrzati Muma)
Primosten je bil taka sreca, ker sploh ni bilo v tistem kampu vec prav prostora,... , ampak nama je ratalo in lokacija je bila najboljsa. Cist na vrhu, da sma imela ta pravi razgled in sam okol 40 stopnic do plaze (sam se tiste sem komaj prehodla, ko sem sla spat). Vrocina nenormalna,... Najboljsa ideja vecera: Podiranje sotora in spanje na odprtem. Muma klanjam se!!!
Ponedeljak,... Jeba ne se domov... Sam to mi je slo po glavi, bilo je prav fajn in potem ...

Sej jaz bi se lahko podaljsala ampak, ne bi bilo tolk zanimivo. Pot nazaj je potekala ful dobro,... Bila koncno prazna cesta in mal sma lahko na plin pritisnila. Seveda pa sma ves cas iznicila, ko sma iskala eno mal bolj divjo plazo, da bi se kopala,... rezultat iskala ca. 2 uri in ce se je enemu dopadla, se drugemu ni,...
Nazaj sem pa jaz tudi mal stisnala in morem priznati, da sem se tud kaj novega naucila... Mela dobrega instruktorja, ceprav niti ni vedel
Slikice pa kolk hitr bom lahko ;-)