Nočna vožnja
Started by
koko
, Jun 07 2006 08:57 AM
129 replies to this topic
Posted 07 July 2006 - 06:42 AM
jka jst bi tut kakšno pogleduuuuu....
Posted 07 July 2006 - 07:10 AM
QUOTE(lea @ Thu, 6. July 2006, 16:23:55)
najboljš da uloviš Pepkota s fotičem, pa jih snamete dol in naložite na forum... glede na to da delas bl mal koristi forumu, bi bilo to dejanje prelomna točka?

Posted 17 October 2006 - 09:07 AM
sem caku in caku, ce se bo slucajno kaksen spomnu nalimat slikce, pa vidim ce se jest ne premaknem v bistvu ni NIC!
<span style='color:white'>tako sem sel do Robertota, kjer pepko hrani svoje slike, vzel USB kljucek, prenesel slike, jih pregledal, zmanjsal in nalimal v primerno temo...a je to tolk tezko? sprasujem Gega, Urankarja...</span>
odhod Furman Lukovica
postanek Kranj
postanek Lj
skupinska Prešernov trg
postanek burek
postanek brunarca Vaski Boysi

<span style='color:white'>tako sem sel do Robertota, kjer pepko hrani svoje slike, vzel USB kljucek, prenesel slike, jih pregledal, zmanjsal in nalimal v primerno temo...a je to tolk tezko? sprasujem Gega, Urankarja...</span>
odhod Furman Lukovica

postanek Kranj

postanek Lj

skupinska Prešernov trg

postanek burek

postanek brunarca Vaski Boysi

Posted 17 October 2006 - 04:51 PM
koko: 
sej ni problema 3 mesce gor al pa dol

sej ni problema 3 mesce gor al pa dol

Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej.
Posted 31 May 2007 - 07:35 AM
Nočna vožnja bo letos v sredo 20.junija (po klubskem slikanju). Dobili se bomo ob 19h v IOC Trzin, se pofotkal, sli na sokija v Old London Pub in se odpeljali v temo...
Trasa se se pripravlja, zato ideje na plano!!!
Posted 18 June 2007 - 08:07 AM
ima ze kdo kaksno traso v glavi?
vkljucevala naj bi lj-burek in zakljucek vaski brunarca?!?
Posted 19 June 2007 - 10:18 AM
jaz bi šel kam daleč, sem se navajen voziti celo noč naokrog
I FEEL SLOVENIA
Posted 19 June 2007 - 12:38 PM
Padla je dobra ideja o trasi: trzin, podutik, polhov gradec, vrhnika, Lj, Domzale
Ce bomo foto session v IOC Trzin zakljucil v doslednem casu (da bo se dovolj volje, svetlobe in udelezencev), se odpravimo se na eno drugo lokacijo posnet "nekomercialno" skupisko fotografijo!
Torej jutri ob 19h zbor, povej naprej!
Ce bomo foto session v IOC Trzin zakljucil v doslednem casu (da bo se dovolj volje, svetlobe in udelezencev), se odpravimo se na eno drugo lokacijo posnet "nekomercialno" skupisko fotografijo!
Torej jutri ob 19h zbor, povej naprej!
Posted 20 June 2007 - 02:41 PM
a lahko pridem s kawasakijem?
Posted 20 June 2007 - 02:46 PM
a lahko pridem s kawasakijem?
SEVEDA, zakaj pa ne?
pa povabi se Bencka in Cirila!
Posted 21 June 2007 - 07:51 AM
14 motorjev (jure, frenk, mateja, pepko, igor, tedo, gogo, gega, lea, miska, koko, prjatu, mico, muma, makuc, tea, rus) smo se po slikanju zapeljal po domenjeni trasi. Startal smo neki cez osmo iz trzina in bili ob 9h ze na Vrhniki in se zapeljal v "noc" proti Lj. Tradicionalno smo se ustavl na pica bureku, kjer smo prejeli Gapijevo povabilo na pivo. Z veseljem smo se vsi odzvali
aja, slike ima pa kotnik!

Posted 12 November 2007 - 10:09 AM
KJE SO SLIKE!?!?!
Ujet, mlad, postaven, izobražen in situiran motorist obozuje kratke sprehode in dolge noči!
By Koko
By Koko
Posted 12 November 2007 - 10:20 AM
KJE SO SLIKE!?!?!

bom jest preveril doma arhiv, drugac mi jih pa se ni dal...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users